Lesbisk frukost: Scenkonst


Teaterunionen presenterar Stolt Scenkonst på Pride!

Lesbisk frukost: Scenkonst!

Torsdag 28/7 kl. 11:00-12.45 i Unga Klaras foajé

Lesbisk frukost finns på 7 orter runtom i Sverige och är en del av den nationella rörelsen Lesbisk Makt. Lesbisk frukost finns för att synliggöra och peppa lesbiskheten genom att vara en lesbisk mötesplats. Du behöver inte se dig själv varken som lesbisk eller som kvinna för att komma – huvudsaken är att du trivs med det lesbiska hänget! Under Pride kommer vi bjuda på lesbiskt samtal, tips-dejting, sång och lesbiskt häng!

Anmäl dig till Lesbisk frukost i länken nedan.


Lesbiskt Samtal - ett interaktivt ljudverk av Laura Wihlborg, Lisa Färnström och Robin N Spegel. Under 5 minuter får du pröva att göra lesbiskhet i dialog med en annan person. Tidigare har lesbiska samtal gjorts i samarbete med Trädgården, CinemaQueer m.fl. Under Pride får du möjlighet att delta i en helt nyskapad version!

Jacqline bjuder på show med sång och dans, var redo att släppa loss! Jacqline har även uppträtt på West Pride och lesbiskt frukost i Göteborg tidigare i år! Jacqline finns på de sociala medierna instagram ( Jacqline_mm ) och facebook ( Jacqline ) och hennes låtar finns på Spotify. Jacqline senaste släpp " I Need You In My Life" är en låt med musikvideo du absolut inte vill missa.

Lesbisk tips-dejting!

I ledd form får du dela med dig och ta del av de bästa lesbiska tipsen under Pride, och kanske lära känna någon ny lesbisk :)

När: 28 juli 2016 09:00 - 28 juli 2016 10:45

Var: / Stockholm

Arrangör: Teaterunionen