SALTOLUOKTA FOLKMUSIKFESTIVAL


Biljettpris:

Konsert 95 kr

Dagsbiljett 150 kr

Veckobiljett 500 kr

Barn 6-15 år halva priset

Upplev festivalen i väglöst land! Saltoluokta Folkmusikfestival är återigen fullspäckat med etablerade musiker, redo att ge er en oförglömlig upplevelse, i en svartklubb i fjällbjörkskogen med fjällen som backdrop.

''Redan på båten över Stora Lulevatten dyker fioler, nyckelharpor och flöjter upp ur alla hörn. Var och varannan medpassagerare plockar fram instrument ur väskorna och överröstar båtmotorn med schottis och hambo. Till och med en medsläpad sambo med fiolgnisselfobi måste le. '' Turist nr 2/2015

Starta dagen med en god frukost, lyssna på när musikerna jammar eller häng på själv. Gör en topptur till Lulep Kierkau eller besök cafét i Pietsaure och var tillbaka lagom tills jojkworkshopen och eftermiddagskonserten börjar. Käka en god trerättersmiddag tillsammans med de andra festivalgästerna, efteråt väntar en kvällskonsert med midnattsolen som strålkastare. Därefter anordnas dans till spel inne i Matsalen!

Tag med familjen, kompisgänget eller kom själv! Saltoluokta Folkmusikfestival är en gemytlig upplevelse där du garanterat får uppleva både jojk, folkdans, midnattssol och träffa nya vänner!

När: 29 juni 2016 14:00 - 2 juli 2016 17:00

Var: Saltoluokta Fjällstation / Saltoloukta

Arrangör: Saltoluokta Fjällstation