Lesbisk Frukost i Malmö: Cosplay, Popculture & Lesbian Ships


Välkommen till Lesbisk Frukost Malmös hittills mest nördiga och fangirltastiska frukost (^o^)/

Dela med dig av din lesbiska favorit OTP (♥One True Pairing♥), cosplay eller popkultur-fenomen och upptäck kanske en ny fantastisk fandom. Eller om den här texten är helt oförståelig för dig, så ta en chans att upptäcka något nytt! Fanfiction om lesbiska aliens är kanske din nya favoritgrej du inte visste om? (^ 。〜)−☆

♥☆:.。. o(≧▽≦)o .。.:☆♥

Welcome to lesbisk frukost's most geeky and fangirltastic breakfast yet (^o^)/

Share your favorite lesbian ♥OTP♥, cosplay or popculture phenomen and maybe discover a new amazing fandom. Or if this text doesn't make any sense to you, take a chance to learn something new! Maybe fan fiction about lesbian aliens is your new favorite thing you never knew about? (^ 。〜)−☆ More info and schedule will be up shortly!

♥☆:.。. o(≧▽≦)o .。.:☆♥

PRAKTISK INFORMATION

Frukost erbjuds på plats men en får komma utan att köpa frukost också. Av frukosten får en plocka så mycket en vill och varma och kalla frukostdrycker ingår. Frukosten är vegansk, och laktosfria och glutenfria alternativ finns. Frukosten är dessutom helt jordnötsfri.

Frukostbuffé (ta hur mycket du vill): 40kr

Fukost till barn: 20 kr

Endast en kopp Kaffe/Te: 15kr

Du kan betala med kontanter eller med Swish.

"DELTA" PÅ FB-EVENEMANGET ELLER SKRIV ETT MEJL OM DU TÄNKER KOMMA

Om du kryssat i att du deltar på evenemanget så räknar vi med en frukost till dig. Är det inte ett bra alternativ går det också bra att notera oss genom ett mejl till malmo@lesbiskmakt.nu. Det går bra att ändra statusen/ skicka mejl ända fram till lördagkväll. Du binder dig förstås inte till något, detta endast för att vi ska veta ungefär hur mycket frukost vi ska ordna.

BARN-HÖRNA

Det går bra att ta med barn. På plats kommer finnas en barn-hörna där de kan sitta och pyssla.

LOKALEN ÄR TILLGÄNGLIG FÖR RULLSTOL

När: 28 februari 2016 09:00 - 28 februari 2016 12:00

Var: Potato Potato Scenkonst, Rolfsgatan 5 / Malmö

Arrangör: Lesbisk Frukost Malmö