STÖDFEST för en Rostande RättBuss på Cyklopen


Stort rostangrepp på RättBuss! Vi behöver din hjälp för att kunna fortsätta rulla!

Hjälpen vi behöver består i att du:

✔ Betalar inträde till vår fantastiska stödfest på Cyklopen (70-100:-)

✔ Köper en och annan dryck under kvällen

✔ Kanske köper en av våra supersnygga tygkassar - superbra julklapp! Från 50 kr.

Som STORT TACK för hjälpen så bjuder vi på pangbra party på Cyklopen den 5 december mellan kl 21-03! Det blir en superfet kväll med musik att svänga loss till på Cyklopens dansgolv, intimt sing-a-long ballad-marathon i RättBussen som kommer stå utanför, konsthappenings och mer! Uppdateringar publiceras löpande här på eventet.

Vi söker folk som vill bidra! Hör av dig om du vill ställa ut konst/spela musik! Läs mer längst ner på eventet.

----> Om RättBuss // Kulturföreningen Bussfolket RättBuss har funnits i 5 år. Fem händelsrika år med allt från politiska safaris till dans på taket i festivalgryningen. Hela tiden i rörelse och i ett undersökande av oss själva - ett mobilt rum för kultur, den bästa festivalbussen och ett bussfolk med tron på det kollektiva - allt det och mer tror och hoppas vi att vi har kunnat vara genom åren.

Efter att ha kört 2,5 varv runt jorden i vår vård slås nu RättBussen av ett hårt slag. Vår gula farkost är allvarligt rostangripen och vi måste renovera stora delar av den. För att ta oss igenom den här akuta renoveringen och samtidigt kunna blicka framåt BEHÖVER VI DIN HJÄLP! KOM på STÖDFEST!

OBS - Rosten i nuvarande status gör den inte osäker att åka med. Det är för att rosten inte ska ta över i framtiden som dessa reparationer behövs.

----> Vill du hjälpa till på andra sätt? Hör av dig. Vi söker tankar/idéer/samarbetsförslag för kvällen. Kanske vill du stå i baren, dekorera, spela musik eller ställa ut konst? Maila oss hemskt gärna på info@rattbuss.se

Nu och som alltid - VARMT VÄLKOMNA OMBORD!

VI SES PÅ CYKLOPEN!

Förköpta biljetter uppskattas enormt OCH garanterar dessutom inträde + att en går före ordinarie kö! (Förköpslänk i FB-eventet nedan:)

När: 5 december 2015 20:00 - 6 december 2015 02:00

Var: Cyklopen, Magelungsvägen 170, Högdalen / Stockholm

Arrangör: RättBuss