Inspirationsdag - För mänskliga rättigheter


Vad: Pepp, musik, poesi och mycket annat med fokus på mänskliga rättigheter.

Var: Stadsteatern i Skärholmen

När: 29 november kl. 13.00 - 16.00


Människor lever idag i fruktan och under dödshot på grund av att de kräver sina mänskliga rättigheter. Brott mot de mänskliga rättigheterna är inte begränsat till enbart en viss del av världen, utan sker överallt. Det är både enskilda individer och grupper av människor som utsätts för dessa fruktansvärda kränkningar ­ kränkningar som måste stoppas!

Med gemensamma krafter så är det engagemanget från varje individ som kan göra skillnad och sätta stopp för dess kränkningar. Amnesty International har sedan 1961 arbetat för att de mänskliga rättigheterna ska gälla alla och alltid. Engagemanget hos oss medlemmar ger otroliga resultat genom frigivning av frihetskämpar, tryggare lagstiftning och ökad kunskap om de rättigheter som FN och våra länder tillsammans har slagit fast att vi har.

Vi vill därför med varm hand bjuda in dig och dina vänner till en inspirationsdag med spännande föreläsningar, musik och berättelser om Amnestys arbete idag. Bland annat kommer Kusha Bahrami att berätta om hur hans vägran att göra militärtjänstgöring i Iran tvingade honom att fly till Turkiet och vidare till Grekland ­och varför Amnestys arbete är så viktigt!

Vi öppnar dörrarna klockan 13.00, sedan är det fritt att komma och gå som en vill eller stanna hela eftermiddagen.

För frågor kontakta: info.stockholm@mail.amnesty.se

Varmt välkomna!

/Amnesty Stockholms distriktsstyrelse

När: 29 november 2015 12:00 - 29 november 2015 15:00

Var: Stockholms stadsteater Skärholmen, Bodholmsgången 13 / Stockholm

Arrangör: Amnesty International Stockholm