Ljusmanifestation i Malmö - Internationella dagen för avskaffande av våld mot kvinnor


Den 25 november möts vi för en ljusmanifestation och uppmärksammar Den internationella dagen för avskaffande av våld mot kvinnor. Kom och lyssna på tal, musik och träffas. Låt oss visa att vi är många som vill få ett slut på våldet. Ljusmanifestationen kommer äga rum på platsen vid triangelstationen/ framför Johanneskyrkan i Malmö.

Manifestationen kommer inte ha partipolitiska symboler. Däremot välkomnas självklart banderoller och liknande med budskap som lyfter frågan om avskaffande av våld mot kvinnor.

Medarrangörer:

Kvinnorättsförbundet, Internationella kvinnoförbundet för fred och frihet, Malmö Jämställdhetsbyrå, Center for refugee solidarity, Malmö FN-förening, Unga feminister Malmö, Socialdemokraterna Malmö, Feministiskt initiativ i Malmö, Europeiska föreningen för människors utveckling

(Är ni en organisation/grupp/förening som på något sätt vill medverka i manifestationen hör av er till: malmo@feministisktinitiativ.se)

När: 25 november 2015 17:00 - 25 november 2015 18:00

Var: Platsen vid Triangelstationen / Johanneskyrkan / Malmö

Arrangör: Feministiskt initiativ Malmö