JULIA HOLTER | Stockholm


Intensivt, avskalat och helt enkelt magiskt. LA-baserade kompositören och multi-instrumentalisten Julia Holter suddar ut gränserna mellan indie, klassiskt och elektroniskt och hon gör det på vackraste möjliga sätt.

Klassiskt tränad på musikhögskola släppte Julia Holter ganska direkt efter examen sin första skiva 2011 och har hunnit med att leverera två fullängdare till efter det – varav det senaste mästerverket ”Loud City Song” fick det mindre blygsamma betyget 8.6 av Pitchfork.

Men det slutar inte där. Nya skivan “Have You In My Wilderness” är färdiginspelad och släpps 25e september. Varm, mörk, rå och direkt sprungen ur hjärtat utforskar Holter teman som kärlek, förtroende och styrkan i mänskliga relationer – allt inlindat i en hinna av nyskapande popmusik med både akustiska och elektroniska instrument, med support från några av Los Angeles skickligaste musiker.

Med musik som är i ständig rörelse är det nu dags för Holter att stanna upp för en kväll i Stockholm och förtrolla oss med sin experimentiella pop i världsklass. Missa inte!

När: 2 november 2015 19:00 - 2 november 2015 22:00

Var: Södra Teatern, Mosebacke Torg 1-3 / Stockholm

Arrangör: Luger och Södra Teatern