Socialistiskt Forum Umeå


Än en gång förbereder vi och laddar för Socialistiskt Forum i Umeå. Datumet är den 26e september och platsen för i år är Folkets hus på Ersboda.

Vi tror det är en bra plats att samlas på och det kommer finnas bok- och informationsbord och mat på plats att varva föreläsningar och workshops med!

Kan du/ni bidra till lokala, regionala, nationella eller internationella intressanta perspektiv? Är du, din förening, parti eller organisation intresserad att delta under forumet med bokbord eller programpunkt? Vi skulle exempelvis gärna se någon punkt som hålls på engelska, vilket vi inte har i nuläget.

Hör isf av dig till forumets mail: umeasocialistisktforum@gmail.com

Deadline är satt till 12 augusti.

Vi kommer att uppdatera om programpunkter under dagen kontinuerligt här så attenda för att inte missa information!

Vi arbetar för närvarande med schemat och vi kommer uppdatera tider för dagen.

Och du, det är gratis att delta men vi tar gärna emot ekonomiska bidrag, forumet arrangeras ideellt. Vill du sätta in en slant eller bli medlem är bankgironumret här: Bankgironr: 533-3224 (swedbank) Märk gärna insättningen med "bidrag" och gärna namn/organisations namn etc.

Vill du blir medlem, aktiv eller passiv, blir du det genom att skicka in 50 Skr (årsavgift) på vårt bankgiro samt skicka ett mail till oss där du anger att du vill bli medlem, anger ditt namn, adress, telefonnummer och personnummer.

Vi ses i september, om inte innan dess!

Arrangörsgruppen i Föreningen Socialistiskt Forum Umeå

När: 26 september 2015 08:00 - 26 september 2015 15:30

Var: Ersboda Folkets Hus, Byttgränd 13 / Umeå

Arrangör: Socialistiskt Forum Umeå