Women in Sport + Adventure


WOMEN IN SPORT AND ADVENTURE ÄR EN FESTIVAL för att inspirera, fira och bygga nätverk.

På WS+A träffas vi som vill forma en ny svensk idrottskultur. Festivalen erbjuder föreläsningar, paneldiskussioner och workshops. Det är en viktig mötesplats för engagerade och framåtblickande personer som vill inspirera och inspireras och som vill förändra, bygga gemenskap och vara en del av något större. Under två dagar sammanför WS+A människor med diverse passioner – både som föreläsare och deltagare – för att utbyta idéer och umgås.

Vill du träffa likasinnade kvinnor och män som arbetar för att skapa förändring inom idrott och äventyrsport? Vill du utmana ditt tänkande och få nya perspektiv på idrott och genus? Vill du veta mer om hur Sveriges sportkultur förändras och hur det kommer att påverka ditt företag eller organisation? Vill du höra passionerade berättelser och få en inspirationsinjektion? Då är WS+A för dig!

Om du har några frågor eller helt enkelt vill prata med oss om festivalen skicka ett mail till hej@womeninsportandadventure.se

Vi erbjuder en nationell mötesplats för kvinnor som brinner för idrott och äventyrsport men även andra som delar deras intressen och passion. Festivalen bygger på en blandning av sport, kreativitet och samarbete och är ett utmärkt tillfälle att utbyta erfarenheter, ha roligt och utmana tankar och värderingar. Alla är välkomna till WS+A. Festivalen för samman människor från samhällets alla delar och ger både föreläsare och deltagare möjligheten att dra lärdomar av varandra. Festivalen är en plattform för allvarliga samtal, inspirerande berättelser, nätverkande och gemenskap. WS+A är skapad av engagerade människor för engagerade människor. Vårt mål är inte att tjäna pengar utan att skapa förändring i samhället. Festivalen organiseras och drivs av Girls in Sport, en stiftelse som arbetar praktiskt för att förbättra flickors och kvinnors möjligheter att delta i sportsammanhang på alla nivåer. Allt överskott från festivalen kommer går till att säkerställa att WS+A är tillbaka större och bättre i 2016.

När: 7 september 2015 07:00 - 8 september 2015 18:00

Var: P5 i Väven / Umeå

Arrangör: WS+A och samarbetspartners