Dans & Egytian Flow i höst. Prova gratis!


Terminskurserna i Egyptian Flow & Egyptisk dans HT-15

OBS! NYHET Egyptian Flow – en helt ny träningsform!

Prova Gratis första gången! Egyptian Flow onsdagar 17-18.15

Egyptisk Dans onsdagar 18.30-20

kontakta dansfroken@gmail.com för mer info & anmälan

Kursavgifter:

Egyptian Flow Drop in 170 kr (11 ggr):1600 kr Stud/Pensionär/Arbetslös 1550 kr Drop-in 170 kr

Egyptisk dans (12 ggr): 1750 kr Stud/Pensionär/Arbetslös 1600kr

Terminsstart Onsdagen 2 september på CCAP, Körsbärsvägen 9, T: Tekniska högskolan.

Vem är Dansfröken?

Annika Koskinen är dansare och danspedagog med Egyptisk dans och skapande dans som sina specialområden. Annika är utbildad vid Danshögskolan där hon examinerades som danspedagog 2005. Dessförinnan har hon studerat och undervisat i dans från mellanöstern och Nordafrika i många år, gått kursen Många Kulturers Dans på Danshögskolan, studerat scenproduktion för barn, Kleintechnique och andra dansrelaterade ämnen på Danshögskolan.

Hon arbetar som dansare i Danskompani as-Sayf och har undervisat i Egyptisk dans i olika studieförbund och skolor sedan 1995. Annika är en del av det internationella dansnätverket Tanz-Raum (se www.tanz-raum.com). Hon har gästföreläst på Danshögskolan, gett ett otal kurser och workshops i många olika sammanhang: i olika gymnasieskolor och grundskolor med dansinriktning i Stockholm, Sveriges Riksdag, Riksföreningen för folkmusik och -dans, Musikmuseet för att nämna några.

Annika har tillsammans med Danskompani as-Sayf, och som solist medverkat i ett antal TV-program och gett föreställningar i bla USA, Italien, Finland, Schweiz och Norge. Annika fortbildar sig kontinuerligt både som pedagog och som dansare i den egyptiska danstraditionen genom att delta i kurser och seminarier.

När: 2 september 2015 15:00 - 2 september 2015 18:00

Var: Ccap, Körsbärsvägen 9 / Stockholm

Arrangör: Dansfröken