Systerkollektivet pres: BOW DOWN BITCHES


Den 15:e augusti har det blivit dags för er alla att attenda Systerkollektivets big ass party BOW DOWN BITCHES. Vi har kvällen till ära bjudit in så många amazing DJs att vi knappt kan räkna dem, dessutom kör TWAT live och lovar stök och bra feeling. Det kommer bli stort, stökigt, svettigt och en helvetes massa girls. You're welcome!!!

DJ:s

KIKKI HERMANSSON & JESCHKA

Kikki Hermansson & Jeschka är två av medlemmarna i dj-och arrangörskollektivet Systerkollektivet. Sedan 2013 har de arrangerat klubbar på Babel och spelat jämte Silvana Imam, Linda Pira och Lilla Namo, för att nämna några. De spelar bastung rap, sliskig rnb, old school hiphop och annat gött som garanterar dedikerat floor work.

AGNES ÅKERVIK

Nyvärvad medlem i Malmös geniliga Systerkollektivet. Agnes Åkervik låter dig dansa, älska, drömma och tycka om på en och samma gång. Antingen är det svettig hiphop, crisp rnb, mystrap, dansk hetsrap och dem mjuka beats som gör det - eller bara hennes magiska småländska krafter. Bestäm du.

KAKAN HERMANSSON

Kakan är Kikkis storasyster och har, förutom en karriär som konstnär, radiopratare, komiker och allmänt geni och it-girl, spelat skivor i ungefär örti år. I Sthlm har hon haft klubbar som COOKIE JAR och HAM CITY och denna natt kommer hon välsigna oss med en massa sexi rnb och hiphop.

JOHANNA NILSSON

Okej nu blir det kul. Som det alltid blir när fröken Nilsson dyker upp! Festproffs och stämningshöjare både framför och bakom dj-båset. I hennes vener flyter champagne och hjärtar rusar för framtids rn’b, hip hop från 00’talet och svenska rap-drottningar. Hon har lovat duka upp massa snusk och bas och svett åt er. Varsågoda Malmö!

GO FOR THE BLONDES

Kläd- och DJ-kollektivet GO FOR THE BLONDES har rötterna i Skåne, och hösten 2012 gick flyttlasset till Stockholm där de huserat på b.l.a Spy Bar. De har sedan 2008 släppt otaliga klädkollektioner, spelat skivor och hostat klubbar. Snygga, tramsiga, snälla och BFFS4EVA, ger de dig det roligaste du nånsin kan dansa till.

TWERKVIRGIN

Ni följer henne på instagram och ni drömmer om henne på nätterna. Twerkvirgin aka Namaste aka Naomi Namasenda (kärt barn har många namn) började sin musikaliska resa inom den svenska punkscenen för att i sin tur finna elektro och sedan hiphop. Hon är sedan 2012 frontkvinna i elektropopbandet regeringen. Med två veckors raperfarenhet drog hon till Paris med Gnucci och Nästa Nivå. Se till att haffa henne när hon för kanske sista (!!!!) gången trycker ner sina USB i våra skivspelare.

MATHILDE BOJÉN (T.W.A.T)

Mathilde är djn med hjärtat som pumpar extra för urban musik. Hon älskar att variera sina sets och vare sig hon spelar lounge, hiphop eller trap/moombathon så levererar hon alltid något massivt. Du har tidigare sett henne i Stadsparken Lund på Valborg, Mejeriet, Moriskan, Lundakarnevalen, Svartklubben för att nämna ett par spots. Hon är en up-and-comer med sinne för grymma beats som får alla att skaka på dansgolvet! Denna kväll kan du förvänta dig den bästa av ny och gammal hiphop blandat med tung, snabb bootyshake av trap och moombahton!

T.W.A.T

T.W.A.T är hiphopkollektivet som levererar flavours av puppylove och underground. Med en nyskapande mix av boom bap beats, dominerande texter och beats med bad-attityd skapar de ett unikt sound i äkta twatlife-stil! Underground shit like it's non of your business.

YOU ARE WELCOME ♥

VAD: Systerkollektivet pres. BOW DOWN BITCHES

NÄR: Lördag 15 augusti, 23:00-03:00.

VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö

DJs: Kikki Hermansson & Jeschka, Agnes Åkervik, Johanna Nilsson, Kakan Hermansson, Twerkvirgin, GO FOR THE BLONDES, Mathilde Bojén, TWAT.

I DÖRREN: Fri entré innan 23.30, 80 kr innan midnatt, sedan 120 kr

ÅLDER: 20 år.

När: 15 augusti 2015 21:00 - 16 augusti 2015 01:00

Var: Babel Malmö, Spångatan 38 / Malmö

Arrangör: Systerkollektivet