SOLANAS CUNTS FEST + Stor som Lola + Issueissue + honymoon v


Den 15 augusti händer något som vi har väntat så länge på. Solanas Cunts släpper sin första full-längdare med titeln "Valerie Made Me Do It" och vi vill fira detta med alla vänner & allierade i vår hemstad! Den här kvällen ska vi skrika med knutna nävar , älska och hata i anarkafeminismens tecken.

Vi har bjudit in tre band som kommer ha spelningar under kvällen som våra hjärtan klappar lite extra hårt för:

Issueissue

Fantastisk dödsindie och tillika vänner till bandet från gbg.

honymoon v ( GBG )

Bandet som legat i dvala utan att ha spelat alls innan gör sin första spelning den här kvällen och vi är minst sagt peppade! Med en sångröst ruskigt likt Kathleen Hannah och kompromisslös riot grrl kommer det här bli helt amazeballs!

STOR SOM LOLA (GBG)

4 Bitterfittor startade band, för att dom kan, för dom kan, för dom kan! Efter mycket tjôt kan vi äntligen fira att vi fick dessa stjärnor till kvällen. Det är så jävla bra. Kulturtantspunk med feministiska texter på svenska. Ni kommer tacka oss.

Det kommer finnas nytryck merch med nya motiv men även gamla favorit-tryck och kom ihåg - Cash is Queen!

----------Viktig Information-------

Inträde & Öppettider + Frivilligt inträde + 19 - 00 , första bandet (Solanas Cunts) på scen ca. 20.

Mat & Dryck: Det här är en drogfri plats & det innebär att inga droger får brukas i lokalen. Vi kommer inte ha någon mat till försäljning så se till att fylla magen innan ni kommer hit.

Vi accepterar ingen transfobi, funkofobi, fatshaming, rasism & snubbighet denna kväll och eftersom inga uniformer (= maktutövande as a.ka vakter) finns ansvarar vi själva för att skapa en trygg zon för thbqi-personer. Detta kommer bli underbart!

Tillgänglighet: Mycket god. Vill du ha mer specifik information om tillgängligheten eller har andra frågor? Kommer du själv eller känner dig osäker inför kvällen? - maila cosolanas@live.com I samarbete med "Rum för ung kultur" & Crush and create records.

WE RULE THIS STAGE! ❤

När: 15 augusti 2015 17:00 - 15 augusti 2015 19:00

Var: Frilagret, Heurlins plats 1A / Göteborg

Arrangör: Frilagret