Sofia Svärd Art - Utställning med insamling till forskning om Endometrios


Den 4-7/8 i sommar kommer jag ställa ut min konst i mysiga Mitt i Centrums lokaler. Utställningen kommer främst innehålla verk från i år, men även en del äldre tavlor.

Du hittar galleriet på Götabergsgatan 20, Göteborg - mitt i stan!

Under tisdagen den 4:e augusti kommer jag ha Vernissage från klockan 17 till 20. Då bjuds det på bubbel, tilltugg och trevligt umgänge! Jag blir fantastiskt glad om ni vill komma och dela denna speciella kväll med mig!

Då Mitt i Centrum inte bara är ett galleri utan även café (och butik) kan du under alla utställningsdagar passa på att ta en gofika samtidigt som du kikar konst! Bra, va?

Jag säljer alltid original, vilket gör varje tavla unik. Det går dock att beställa liknande tavlor om man ser någonting man vill ha som redan är sålt.

Varmt Välkomna! :)

Insamlingen:

25% av vinsten från utställningen skänker jag till forskning om sjukdomen Endometrios - en sjukdom 10-15% av alla födda med livmoder drabbas av. Mitt mål med denna utställning är inte bara att visa och sälja min konst, utan även att sprida kunskap om sjukdomen. Det kommer att finnas informationsblad att läsa på plats eller ta med hem, och under vernissagen finns det tid för frågor.

När: 4 augusti 2015 15:00 - 7 augusti 2015 16:00

Var: Galleri Mitt I Centrum, Götabergsgatan 20 / Göteborg

Arrangör: Sofia Svärd