Workshop i normkritisk scenframställning med Per.får.mens


Uppdatering: Workshopen är nu fullteknad men intresseanmälan till reservplatser tas emot!


▼▼▼ PÅ FEMTE DAGEN SKAPADE PER.FÅR.MENS ▼▼▼

För fjärde sommaren i rad håller scenkonst- och performancegruppen Per.får.mens sin världsomvälvande workshop i normkritisk scenframställning.

Under fem intensiva dagar intar vi Skarpnäcks Kulturhus och fyller det med dans, text, tankar, konst, politik, drömmar och diskussioner. Vi skapar tillsammans en scenkonsthändelse som vi framför på Skarpnäcks Kulturhus och på Kulturhuset Stadsteatern under Stockholm Pride.

Inga förkunskaper krävs. Åldrar: ca 16-30 år, alla kön. Max 15 deltagare (först till kvarn, så skicka in din anmälan nu!).

Tid: 20-25 juli kl 9-17 (samt föreställningar 25/7 kl 18 på Skarpnäcks Kulturhus och 27/7 kl 13 på Kulturhuset Stadsteaterns scen Marionetten)

Kursavgift: 350 kr.

Anmälan: skicka namn, personnummer, adress och telefonnummer till perfarmens@homepages.se (anmälan är bindande)

"Per.får.mens är ett fantastiskt gäng som lotsade vår spretiga fem-grupp tryggt igenom en omvälvande vecka av skratt och gråt. Jag är glad att jag gjorde det och jag kommer aldrig glömma personerna jag gjorde det med." -Frida, deltagare

"Jag kan inte låta bli att imponeras när dessa nybekanta och oerfarna skådespelare orädda krälar omkring på varandra och formar sig till en enda stor organism. På femte dagen skapade Per.får.mens är en föreställning om skapelsen och viljan att förändra världen eller bara ”komplicera saker för de som har det enkelt”. På samma gång lekfull som djupt allvarlig, och lika tankeväckande som underhållande. En modig föreställning som aldrig blir tråkig."

-Ur recension i Feministiskt Perspektiv 2012

Attenda gärna eventet även om du inte kan/vill gå och hjälp oss att sprida ordet till andra som kan tänkas vara intresserade! ♥

♥ Per.får.mens ♥ Mer info om oss: www.homepages.se/perfarmens

Workshopen genomförs med stöd från Skarpnäcks stadsdelsförvaltning, Stockholms stad

När: 20 juli 2015 07:00 - 25 juli 2015 18:00

Var: Skarpnäcks Kulturhus, Skarpnäcks Allé 25 / Stockholm

Arrangör: Per.får.mens