Världspremiär: Young Friends of the Earth Swedens första träff någonsin


Är du mellan 16 och 32 år och vill göra mer för miljö och solidaritet?

Ta chansen att vara med på Young Friends of the Earth Swedens första träff! Jordens Vänner har äntligen beslutat att organisera de unga krafter som vill arbeta för en solidarisk hållbar värld.

Under helgen 11-12 juli samlas vi i Göteborg för att tillsammans lära känna varandra, prata om hur vi vill forma ungdomsnätverket inom Jordens Vänner och ha väldigt, väldigt kul. Du får lära dig mer om Jordens Vänner, träffa andra unga Jordvänner och dela kunskaper med andra!

Helgen kommer att bjuda på kortare workshops, sommaraktiviteter och kreativt skapande. Men framförallt ska helgen handla om det NI vill fokusera på inom Young Friends of the Earth Sweden.

Träffen pågår mellan 11 juli 2015 kl 13:00 till 12 juli 2015 kl 15:00.

Till er som åker från andra städer kommer vi att kunna erbjuda både boende och reseersättning.

Anmälan görs till Amina-Bahja Ekman på amina.ekman@jordensvanner.se eller 0727-18 80 42. Ange också om du behöver hjälp att boka boende samt reseersättning.

Sprid gärna träffen till andra som kan vara intresserade, inte minst till kompisar som inte varit aktiva eller medlemmar i Jordens Vänner tidigare – det går utmärkt att bli medlem på plats.

Kom och bidra på ditt sätt för miljörättvisa och ett inkluderande mänskligt samhälle!

När: 11 juli 2015 11:00 - 12 juli 2015 13:00

Var: Jordens Vänner, Jungmansgatan 37 / Göteborg

Arrangör: Jordens Vänner