Sara Berg & Karin Frimodig berättar om sin barnbok Piraterna och regnbågskatten


Sara Berg & Karin Frimodig berättar om att skriva normkritiskt och om sin senaste barnbok Piraterna och regnbågsskatten:

Sju härliga pirater med olika egenskaper, hudfärg, nationaliteter och kroppsformer seglar ut på havet för att hitta regnbågsskatten. De är farliga och har vapen som alla pirater, men de kan vara snälla om de vill.

Författarkvällen kostar 50 kr och inkluderar även hembakt fika och kaffe/te. Allt överskott går till torpets ideella verksamhet. Välkommen!

Om Bergsholmstorpet: "Bergholmstorpet ligger vid Skarpnäcksvägen som är bilfri och används därför flitigt av invånarna i området. Här promenerar man, löptränar, stavgår, åker skidor och rastar hundar. Alldeles vid skogsbrynet ligger Bergholmstorpet som bjuder in till kaffe och hembakt varje söndag ”Alltid på en söndag” som vi kallar det. Ofta kommer lokala musiker och underhåller, ibland har vi föredrag, loppmarknad eller andra aktiviteter.

Vi vill vara en mötesplats där människor med olika bakgrund och kultur möts, unga och gamla. Samarbete med andra föreningar ingår i vår målsättning där vi delar samma värderingar. Den främsta uppgiften för föreningen är att bevara, vårda och utvecka Bergholmstorpets kulturhistoriska miljö för framtiden och kommande generationer och vara en mötesplats i området. En oas med en vacker trädgård där människor får möta en miljö fjärran från buller och stress."

När: 4 juni 2015 17:00 - 4 juni 2015 18:30

Var: Bergholmstorpet, Skarpnäcksvägen / Stockholm

Arrangör: Bergholmstorpet