Fred- och Kärlekståget / Peace- and Love Parade 2015


"Älskade kärleks-spridare! Nu är det så dags ännu en gång för Fred- och Kärleks-tåget att sprida kärlek, glädje och shyssta vibes på Stockholms gator, torg och parker! Detta är 5:dje året i rad. Tjohej!

For information in english, scroll down... ♥

Bara så ni vet, så har vi inga politiska eller religiösa avsikter med detta tåg. Vi fokuserar på det vi är FÖR, fred och kärlek i alla dess uttryck!

Det går ut på att sprida så mycket, kärlek, glädje, kreativitet, lek, skön musik, spex, dans, teater, ljus m.m.....som möjligt på Stockholms gator och torg.

Vi samlas på Mariatorget kl 12.30 för att bygga upp en härlig stämning och vandrar sedan kl 13.30 mot Vitabergsparken (amfiteatern) via medborgarplatsen, folkungagatan osv...

Ta gärna med er instrument eller annan rekvisita, såsom cirkus-grejor, styltor, korgar med blommor, frukt och annat gott att dela ut, vagnar med konstverk, kärleksfulla plakat, flaggor etc... Känn er fria att med skapa! Om ni har en större installation eller idé så hör gärna av er till oss i ett meddelande.

Klä JÄTTEGÄRNA ut er/upp er i sköna dräkter och utstyrslar; tex glada tomtar, ljuvliga änglar, busiga troll, snälla aliens, färgsprakande hippie-blomster-barn, mystiska trollkarlar och tokiga häxor, blomster-älvor, bedårande prinsessor och stolta, goda kungar......ja, TA VÄLDIGT GÄRNA UT PÅ SVÄNGARNA! Dont be shy! Lev ut dina drömmar och vackra fantasier fullt ut!

Bjud gärna med alla underbaringar ni känner att delta och bidra med sina gåvor, ta med mormor, barnen, grannen, arbetskollegan.... Bjud gärna med grupper ni tror skulle kunna bidra och vilja vara med på denna kärleksfest ♥ ♥ ♥ Det kan vara allt ifrån folkmusiker med vackra folkdräkter, dans och sång, till vilda teatergrupper, dansgrupper m.m m.m.

Vi vet redan nu att vi kommer att ha en bedårande disco-vagn, positive-light-techno-vagn och blommiga hippiebilar och den fantastiska samba-gruppen Sambomba, de strålande magdansöserna mfl....

Vi hoppas verkligen att vi blir många, många och att denna tradition kommer att växa och sprida många underbara ringar av Peace and Love i vårat samhälle ♥

Vi avslutar i Vitabergsparken (amfiteatern) med knytismys. Detta år ska även satsa på en avslutning med konserter (otroliga musiker med oss i år mer info, kommer), dans och skönt häng ♥

(...)

HJÄRTINNERLIGT VÄLKOMNA TILL FRED- OCH KÄRLEKS-TÅGET 2015!!!

LOVE IS ALL!!!

Fred och kärleks- konduktörerna, Kärleksklubben och Kulturkarusellen"

När: 31 maj 2015 10:30 - 31 maj 2015 18:00

Var: Mariatorget / Stockholm

Arrangör: Fred- och Kärlekståget