Anneli Wester: NEPAL will rise again! Göteborg


N E P A L R U L E S !

Anneli Wester reste till Nepal första gånger redan på 1990-talet och var där senast tre månader i höstas där hon bl.a. gick en meditationskurs i ett buddisttempel i Kathmandu.

Anneli kan landets kultur och traditioner och delar med sig av färgstarka bilder fulla av liv och berättar om det fantastiska landet, om den världsunika staden Kathmandu där kulturen, templen och vardagslivet vimlar intensivt tätt inpå, om dess så fantastiska befolkning som Anneli säger ”lär mig så mycket om mig själv och livet”, om livet i templen där hon har bott och gått meditationskurser, om bergen, både dess stillhet men också om expeditionslivet och massa annat!

A N N E L I W E S T E R

Anneli studerar dharma som man säger i Nepal, kunskapen om livet – inre stillhet, frihet och livglädje – men i sin egna unika Annelistyle och delar med sig av sina kunskaper.

Annelis liv handlar om den come back hon har gjort i livet – från sexuella övergrepp i uppväxten som ledde till att hon skadade sig själv, vanvård i psykiatrin i sju år som ledde till att hon brände upp sina fingrar och till slut hängde sig – till juristexamen, maraton och vasalopp, resor i 70 länder och magiska världsrekord på topparna i Himalaya och slutligen till att hitta stillheten och lita på livet och mänskligheten igen.

S T Ö D

Inom kort åker Anneli till Nepal för att hjälpa till. Intäkterna för föreläsningen går oavkortat till hjälp på plats i Nepal.

P R I S

300 kr – går oavkortat till hjälp på plats i Nepal.

G Ö T E B O R G – 2 6 M A J

Kl 18.00, Herrgårdsgatan 2

I de fantastiska lokalerna i Örgryte församlingshem två hållplatser från Liseberg och Svenska mässan. Gratis parkering på gatorna eller utanför Örgryte Nya kyrka. Spårvagn 5, Bäckeliden eller Korsvägen. I lokalen är det full access för rullstolar, gäller även toalett. Det finns hörselslinga. Öppnar 17.30, föreläsningen börjar 18.00.

S T O C K H O L M – 2 8 M A J

Kl 18.00, NAVscen, Dieselverkstaden, Markusplatsen 17, Sickla Bussar 5-7 min från Slussen (avstigning Sickla Station eller Sickla Bro) eller Saltsjöbanan (avstign. Sickla Station) Gratis 3-timmars parkering i P-hus och vid Sickla köpkvarter. Öppnar 17.30, föreläsningen börjar 18.00.

För biljettbokning, följ länken:

När: 26 maj 2015 15:30 - 26 maj 2015 18:00

Var: Herrgårdsgatan 2, Örgryte församlingshem / Göteborg

Arrangör: Anneli Wester