Femforums efterfest


Wii, i år fyller Feministiskt forum 10 år!

Det vill vi fira med en extra bra brakfest i samband med forumet!

På Debaser Strand bjuder vi på fantastisk musik och en massa dans. Vi är otroligt stolta över att kunna presentera rapparen KUMBA som huvudakt. Say whaaaaaat!?! Så fett. Live kör också kultiga flatproggbandet Strula med Siri. Fatta kombon?! YES

Femtastic-nätverket står för musiken mellan liveakterna, watch out för Anaye och andra som styr spakarna. Kom och varva ner – och upp!! – efter en lång dags tankeverksamhet på ABF-huset. Dansa och fira att vi är många och starka!

Tid: 19-03

Happy hour 19-20.

Entré: Fri entré till 20.00. Därefter 120kr. Inget förköp.

Ålder: 20 år

KUMBA

Det var många som fick upp ögonen för Kumba, tvåbarnsmamman från Landskrona, på Linda Piras ”Knäpper mina fingrar (remix)”. När en ny våg av kvinnliga MC:s tog det utrymme de förtjänar, vaknade hiphop-Sverige till liv ordentligt. Debutsingeln I Staden hördes för första gången i radioprogrammet ”En kärleksattack på svensk hiphop” på P3 och släpptes senare under 2014. Allra senast syntes Kumba i TV4-satsningen ”Lyckliga gatan” där hon tolkade låten ”Bra vibrationer” av Kikki Danielsson – en låt som på bara två veckor spelades över en halv miljon gånger på Spotify.


Tillgänglighet: Det finns platt entre och stortoa. Ledarhund är dessvärre inte tillåtet i lokalen, pga ljudnivån från livemusiken.

När: 9 maj 2015 17:00 - 9 maj 2015 01:00

Var: Debaser, Hornstulls strand 4 / Stockholm

Arrangör: Who Run The World?