Klubb Tomboy & Jumpin Jumpin: Tema: Mönster| Elin Beckman & Queen Beelzebub


Denna kväll önskar vi att få se så många mönster och mönsterkombinationer som möjligt på vårt dansgolv! Mixa, matcha och gå loss totalt, vi vill se ett hav av dansande mönster. (Till och med Carolina a.k.a "Fröken klär sig alltid i svart" har lovat att vara mönstrat klädd denna kväll!)

Klubb Tomboy är Gayklubben som alltid utlovar dans till musik ni älskar, kärlek till allt och alla samt Malmös snyggaste dansgolv! Klubb Tomboy firade nyligen 10-års jubileum och är mer pepp än någonsin på att fylla Moriskan den andra fredagen i månaden med glada flator, lyckliga bögar, förtrollande transpersoner, galna queers och alla andra som bara vill dansa och vara glada.

DJ MEWK

TOMBOY CREW – Carolina och Malin gör det de är bäst på, nämligen att spela den dansanta nykomlingen för att sedan damma av någon gammal r'n'b-hit.

▸ Moriska Paviljongen

▸ Fredag 8 april, kl 23-03

▸ Bistron har öppet från 17 med fri entré till 23, därefter 100kr


Samtidigt samma kväll: Jumpin' Jumpin': Elin Beckman, Tomboy & Queen Beelzebub | 8/5 Moriska Paviljongen

▸ ELIN BECKMAN – Under fredagsnatten bjuder Elin Beckman på dansanta beats med inslag av melodisk deep house, nu-disco och elektropop. Förvänta dig de basigaste remixerna på Disclosure, AlunaGeorge, Lykke Li, Seinabo Sey, Familjen, Azealia Banks och många många fler. Ta med öronproppar och era stampvänligaste dojor!

▸ Queen Beelzebub – Denna DeeJaaaay har sporadiskt fått Malmös dansgolv att svettas regnbågsfärgat glitter i år och dar. Queen Beelzebub levererar allt från mellanstadjediscots mörka hörn till glamorös disco tillbaka till rockiga dängor och divornas divor. Hon skiter i mixen och har ett enda mål; att du ska gå hem lycklig och utan någon som helst röst!!

När: 8 maj 2015 21:00 - 9 maj 2015 01:00

Var: Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2 / Malmö

Arrangör: Moriska Paviljongen och Tomboy Tomboy