Lesbisk Frukost Malmö / Livemusik med Rosa Huset


♥ Släpp det lesbiska loss, det är vår! ♥

Välkommen till vårmys och livemusik med ”Rosa Huset”.

”Rosa Huset” består av Anna Hed på sång och gitarr och Elin Andersson på sång och fiol. Bandet började som ett tribute-band till TV-serien Nashville men fick feeling och började skriva eget. De älskar stämsång och spelar både hjärtbrytande vackra sad songs och peppiga hyllningar till vänskap.


OM LESBISK FRUKOST

Lesbisk frukost arrangeras av Lesbisk Makt. Vi vill skapa en trygg mötesplats, synliggöra och peppa lesbiskheten, tex genom att lyfta lesbiska förebilder, prata om lesbiskhet, lyssna på lesbisk musik!

Lesbisk Makt definierar lesbisk som någon som har, vill ha, eller har haft lesbiska erfarenheter. Eller som att lesbiskhet är något en kan pröva under frukosten, oavsett definitioner utanför frukostrummet. Lesbiskhet är oberoende av könsidentiet, och oavsett om en är trans, cis eller annat så är den lesbiska identiteten ens egen att bestämma.

Det går bra att komma utan att känna någon annan som ska komma! Hör av dig till lesbiskfrukost.malmo@gmail.com om du vill att någon möter upp dig på vägen / är din vän under frukosten.

”DELTA” PÅ FACEBOOK-EVENEMANGET ELLER SKRIV ETT MEJL OM DU TÄNKER KOMMA.

lesbiskfrukost.malmo@gmail.com

Om du kryssar i att du deltar på evenemanget så räknar vi med en frukost till dig. Anmälan är inte bindande, detta endast för att vi ska veta ungefär hur mycket frukost vi ska ordna.


PRAKTISK INFORMATION

Frukost säljes på plats. En får plocka så mycket en vill och varma och kalla frukostdrycker ingår. Större delen av frukosten är vegansk och glutenfria alternativ finns.

Priset är: 40kr

Frukost till barn: 20 kr

Endast en kopp kaffe/the: 15kr

BARN-HÖRNA

Barn är hjärtligt välkomna och det kommer finnas en barn-hörna var de kan sitta och pyssla.

LOKALEN ÄR FULLT TILLGÄNGLIG

Kom med en vän eller flera, eller kom ensam. Det går minst lika bra. Skulle du vilja att någon möter upp dig på vägen / hjälper dig att hitta till lokalen / är din vän under frukosten går det jättebra att höra av sig till lesbiskfrukostmalmo@gmail.com. Du behöver inte vara medlem/aktiv/vän till något eller någon för att komma och äta frukost.

FOTOGRAFERING

Vi tar ibland foton under frukosten - säg till oss om du inte vill vara med på bild. Om du själv tar foton så tänk på att kolla med folk om det är ok att bilderna sprids.

När: 12 april 2015 08:00 - 12 april 2015 11:00

Var: Inkonst Malmö, Bergsgatan 29 / Malmö

Arrangör: Lesbisk Makt