Angry Animals ställer ut i Svarta Lådan


VERNISSAGE 1/4 kl. 18-20 i Cocktailbaren på Scandic Malmen.

Under hela april kommer du att kunna se Angry Animals i Svarta Lådan. Angry Animals är framförallt gatukonst, du har kanske gått förbi en arg orm, en uppgiven elefant eller en sur struts på en vägg eller dörr någonstans i Stockholm. Bakom djuren står konstnären Jessica Hallbäck som vill lyfta samhällsfrågor med sin konst. Hon började rita Angry Animals för drygt 3 år sen i hopp om att personer som nås av budskapen har lättare att ta till sig dem när de kommer från ett djur.

Svarta Lådan är Stockholms skyltfönster för ung, spännande formgivning. I en scenografi helt i svart visar oberoende formgivare upp sina senaste, mest utmanande projekt. Sedan starten 2008 har här visats stolar, keramik, barnleksaker, smycken, mattor och massor av kreativa produkter som ännu inte lanserats. I ett av Stockholms mest trafikerade gatuhörn, Götgatan-Folkungatan, bjuds förbipasserande på inspiration.

Svarta Lådan är ett gemensamt projekt mellan Södermalms kreativa mötesplats Scandic Malmen och Stefan Nilsson/Designgalleriet.

När: 1 april 2015 16:00 - 30 april 2015 18:00

Var: Scandic Malmen, Götgatan 49-5 / Stockholm

Arrangör: Svarta Lådan