Stockholm pride i bilder

2019-08-06 | Agneta Sandell padlock

INRIKES

Årets prideparad i Stockholm samlade omkring 50 000 deltagare och en halv miljon åskådare. Rainbowmuslims deltog för första gången och gick i pridetåget tillsammans med queers mot islamofobi. Bildsvep med ett urval från lördagens manifestation av Agneta Sandell.

Dykes on bikes tog som vanligt täten i prideparaden.


Rainbowmuslims, som bildades i mars och har uppmärksammats i bland annat Sveriges radio, deltog för första gången och gick i pridetåget tillsammans med Queers mot islamofobi.Miljöpartiets nya språkrör.


Liberalernas nya partiledare Nyamko Sabuni med riksdagsledamoten Barbro Westerholm, som gått i Stockholm prides parad sedan 1998.


Omkring en halv miljon människor beräknas ha deltagit i pridefirandet som åskådare.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: