När Slaktkyrkan bjöd på fribrottning

2018-02-09 | Helena Brors padlock

SPORT

För STHLM Wrestling innebär det nya året en ny lokal, Slaktkyrkan. Den invigdes i början av februari med flera matcher och utmaningar. Helena Brors var på plats.

Lördagen den tredje februari hölls STHLM Wrestlinggalan The church of slaughter i Slaktkyrkan. Ja, vansinnigt fyndigt. Kyrkan i fråga ligger i Slakthusområdet. När Slakthusområdet fortfarande var ett slakthusområde brukades byggnaden till tarmrensning. Fribrottning ter sig som en ganska logisk succession.

Kvällens konferencier var GBG Wrestlings Mr. Bronson. Knappt hade han börjat tala förrän den finlandssvenska, babyrosaklädda tungviktsbältesutmanaren Valentine struttade in i tribunen, hand i hand med den dito klädda Leeloo, en suspekt figur, vars ursprung är höljt i dunkel. När de väl var inne började den senare krypa på alla fyra bakom den förra.

– Ni får titta och bua så mycket ni vill, sa Valentine till det spefulla auditoriet. Men i slutet på kvällen så vet ni alla vad jag och min lilla Leeloo går för när jag är Sveriges tungviktsmästare!

Aftonens första batalj stod så mellan lilla Leeloo och ryssen Yuri Kosinski. Leeloo neddrog vodkakonnässören och stampade på hans ryggrad innan klockan hade klämtat. Valentine hejade på. När matchen började regelrätt fick Yuri direkt övertaget medelst armbågningar och muta locks. Antagonisten flydde ut ur i ringen in i finländarens armar. När Yuri studsade efter slet sagda armar tag i honom och drämde in den slaviska stofthyddan i en ringstolpe.

– Han trampade på ett bananskal, sa Valentine till domaren.

Ryggsparkandet fortskred. Tack vare fortsatt otillåten inblandning från ”the spray-tanned, pink-clad douchebag” vann Leeloo på muta lock. Valentine firade genom att dra ned latexhöftskynket och trycka sin blottade analöppning mot Kosinskis näsa. Den oförrätten fick Beast att klampa in manegen. Densamma fällde Leeloo medan Valentine flydde fältet.


Publiken skrek metoo

Så var det dags för STHLM Wrestlings impopuläraste segment; PT:s invitational. I sin hybris förmodade den personliga torteraren att ingen antog den stående utmaningen. Han bedrog sig. En utmanerska fanns. Direkt från Themyscira; Sixt. Alla utom PT fröjdades.

– Slå han på käften, slå han på käften, skrek männen i publiken.

Plötsligt pussade fitnessfaraon amasonen på pannan. En äcklad flämtning spreds genom Slaktkyrkan. Sixt kontrade med en double leg slam samt en bulldog. När domaren bad henne ta det lugnare gav sig PT på henne och rådbråkade hennes skalle.

– Domar’n, du måste avbryta, ropade någon.

När protagonisten hängde sig mot repen för att hämta andan böjde sig antagonisten över henne och utdelade smisk mot hennes stuss.

– Metoo, metoo, skanderade vi på min bänkrad.

Ortorektikern joggade tillbaka för att ta sats. Göteborgskan gled undan så att han sprang rakt in i repen, slog i fortplantningsorganen och föll pladask. Amasonen tog tillfället i akt och upprumpade honom tillbaka till församlingens jubelrop. Smärtan oskadliggjorde PT och Sixt vann på roll-up.


Stockholmstiteln utmanades av flera

Manxiska Marcus of Mans gjorde entré. Hans kungliga hår hade vuxit så mycket att han nu kunde ha det i en böljande hästsvans. Till publikens burop skröt han om att ha vunnit den mest våldsamma matchen i förbundets historia. Nu ville han ta Stockholmstitelbältet från Timmy Force. Densamma antog utmaningen, vilket manxen inte hade räknat med.

– Are you calling me a coward? frågade Timmy. I’m open for any challenge, or challenges! Bring it!

På den signalen dök Ballmangler Bäck upp. Även han ville ha den gyllene gördeln. Wonderboy följde. Därefter J.O. Hansen samt Döden. Alla ville de ha Timmys titel. En sextauell om Stockholmstiteln utlystes.

Hansen och Force flög på varandra. Bäck och Marcus gick lösa på Wonderboy. Döden stod utanför ringen och iakttog. Manxen, highflyern och testikelmanglaren studsade omkring utanför tribunen. Wonderboy fällde alla tre medelst en flying clothesline. Döden äntrade skådeplatsen och knäade Bäck ur olika vinklar. Bastonaden avbröts av att Hansen smög sig in, lyfte upp satanen med huvudet nedåt och besegrade honom på cover.

Ballmangler daskade underpojken på bröstet. Timmy daskade Marcus på skrevet. Underpojken besegrade J.O. Hansen. Marcus of Man eliminerade Wonderboy. Timmy Force eliminerade Marcus. Pang, tjoff, krasch. Bäck besegrade Timmy och blev sålunda ny Stockholmsmästare.

I kvällens fjärde holmgång skulle Harley Rage möta just vem som helst.

– Ordnung muss sein, morrade den mänskliga pansarvagnen.

Hans motståndare visade sig vara demonen i småbyxor El styggelse. Pansarvagnen drämde omkring styggelsen en stund innan han besegrade den taniga lekamen genom att hålla upp densamma i en fireman’s carry tillräckligt länge. Det hela var över på två minuter.

Danny Sharp, oi-punkaren från Oskarshamn, hade spytt galla över Cliff Pettersson och Stockholm. Hammarbyiten brydde sig inte om personangreppen, men skymfen mot ”The Capital of Scandinavia” hade eldat under hans vrede. Nu skulle de två gå en match.

Oi-punkaren dök upp ledd av sin själavårdare pastor Levi Petrus. I följet ingick också en akolyt, bärandes en handduk, vilken lades på ringrepen så att de kunde ta sig in utan bli kontaminerade med något. Sharp och altartjänaren knäböjde i varsin ringhörna och knäppte händerna som gulliga små änglar.

– Än en gång tvingas ljusets makter till den mörkaste syndarhålan i detta Guds avlånga land, dundrade Levi Petrus. Sitt ned! Tig, syndare! Ni har samlats här i Slaktkyrkan, denna travesti på Guds heliga hus! Skränande åsnor, tig! Men vet att domens dag är nära! Först ut är den smutsige Cliff Pettersson, denne man som snart kommer få sin rättmätiga belöning av Danny, denne gudstrogne, i anden starke krigare för det som är rätt, det som är riktigt och det som är gott.

Den smutsiga motståndaren släntrade in, iförd paisleymönstrade badbyxor under shearlingjackan.

– Jag verkar ha kommit in i nå’n form av coverband av Livets Ord här, konstaterade han. Vi har till höger Siewert Öholm (pekade på Danny Sharp), till vänster nå’n form av Helge Fossmo-kopia (pekade på akolyten) och i mitten, lillkisen, (vände sig mot Levi Petrus) är det Carola eller?

Centans sheriff är inte så bevandrad i svenska frikyrkosamfund.

Danny smorde överkroppen med handsprit och täckte händerna med diskhandskar. Han blev omkringslängd som en handske och lavetterad med sagda diskhandskar. Stärkt av uppmuntrande tillrop från pastorn klarade oi-punkaren av att fälla Kungen av Kungsan med en dropkick. Ett batteri av stampningar mot revben och lår följde. Cliff slets upp och blev slagen mot ringkuddarna.

När domaren vände ryggen till ryckte akolyten fram och pressade Petterssons struphuvud mot repen. Likväl lyckades Centans sheriff resa sig igen och bjuda bacillfobikern på en smärtsam svängom. Hans seger var nära ända tills Levi Petrus tog tag i hans ena ben utifrån ringen. Den redan mörbultade Cliff Pettersson föll omkull och Danny Sharp vann på cover. Vinnaren omfamnade sin pastor på ett helt heterosexuellt vis.


Tungviktarnas avslut

Dags så för nattinéns pièce de résistance, Valentines och Beasts krakel om det svenska tungviktsmästarbältet. I sedvanlig ordning kråmade sig den latexklädda finlandssvensken och försökte fläkta ut virila ångor från sitt skrev.

Beast var inte längre Beast. Det var någon annan som nu stövlade in; The Butcher. Ett muskelberg med gasmask för ansiktet och kedjor hängandes över axlarna som på en suffragettaffisch.

– Jag tycker inte om gasmasker, kved Valentine.

Bakom masken fanns en blodfylld mun och ögon renons på regnbågshinnor. Efter att Leeloo hade styrkekramat honom och domaren hade visat honom tungviktsmästarbältet gick en motvillig Valentine in i slaget. Leeloo drog fram en fällstol. Valentine utdelade knytnävsslag mot rectus abdominis. The Butcher svarade med en Irish whip. Finländaren slängdes runt mellan de fyra ringhörnen. Slaktarbesten nyttjade honom som en huggkubbe.

När domaren kontrollerade om den nedhuggna kubben ännu var vid medvetande stack Leeloo in stolen och slog The Butcher på smalbenen. Charkuteristen distraherades, vilket gav den tillkvicknade finländaren läge att stampa honom på svanskotan. Tumlet fortsatte brutalt. Valentine blev allt tröttare medan titelinnehavaren knappt verkade känna någon smärta. Domaren schasade undan Leeloo. The Butcher vann på cover och behöll därmed tungviktsmästartiteln.

– Yes, we wrestled and we had a good time, sa den nyförordnade kommissionären David T Weaver.

Knappt hade han börjat tala förrän en golfklubbeväpnad Ken Malmsteen dök upp i sällskap med Harley Rage, J.O. Hansen och Marcus of Man.

– Mr Weaver, it’s been really good having you here, sa Slemsteen. But your services are no longer required here. I would suggest that you just leave, okay?

Med de orden sparkade han omkull kommissionären. Marcus och Harley vecklade ut en blå flagga med en vapensköld föreställandes två förenade händer, en gul och en svart. ”PARTIET” stod det därpå. Flaggan lades över den avtuppade kommissionären.

– Tillsammans är vi partiet, förklarade Malmsteen. Och allt härinne kommer tillhöra oss! Den här ringen är från och med nu vår! Länge leve partiet!

Församlingen buade ut sitt förakt och raseri. STHLM Wrestlings framtid ser bister ut.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: