Mean Machines får ny huvudtränare

2016-12-23 | FemPers padlock

SPORT

Björn Almström har varit tillfällig huvudtränare för Stockholm Mean Machines i några månader, nu permanentas hans roll. Han tar vid efter Tony Granholm. I år missade Stockholm Mean Machines för första gången SM-finalen och SM-guldet när det i stället var Örebro Black Knights som vann mot Arlanda Jets. Målet är att vara tillbaka på topp 2017.

– Jag har varit tillfällig huvudtränare några månader nu och tackade ja till en fortsättning, helt enkelt för att det är fruktansvärt roligt. Att spelarna är härliga och duktiga fotbollsspelare gjorde valet än enklare.

– Det är på ett sätt roligare att jaga än att bli jagad, och det börjar med oss coacher. Vi måste se till att varje träning räknas och att vi utvecklar spelarna mot de mål vi som lag har satt. Sedan är det spelarna som vinner matcherna, och det kommer krävas enorm vilja och beslutsamhet hos dem om vi ska ta tillbaka guldet, säger Björn Almström på lagets hemsida.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.