Manifestation mot våldet i Aleppo

2016-12-20 | Agneta Sandell padlock

INRIKES

På söndagen de 18 december anordnade Kvinna till Kvinna tillsammans med 26 andra organisationer, artister och Femdefender-ambassadören Alexandra Pascalidou, en manifestation mot våldet i Aleppo, för respekten för de humanitära principerna och för människovärdet.

Mynttorget utanför riksdagen i Stockholm fylldes av människor som ville visa solidaritet med folket i Syrien och särskilt de som drabbats av det oförsvarliga våldet i Aleppo. Fazeela Selberg Zaib, en av grundarna och styrelseledamötera i Lighthouse Relief, hade svårt att hålla tårarna tillbaka när hon i sitt tal lyfte vittnesmål från människor som flytt från Aleppo och som hon mött under organisationens hjälparbete i Grekland.


”Hur många fler måste dö?”Lena Ag, generalsekreterare för Kvinna till kvinna som arrangerade, och Alexandra Pascalidou, som också talade.


”Vi är alla Aleppo.”Stefan Sundström spelade och sjöng.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: