Hack för Sverige

2015-01-31 | FemPers padlock

EKONOMI

Hack for Sweden är ett evenemang i "teknikens, entreprenörens och kreativitetens tecken" där 17 svenska myndigheter möjliggör utveckling av nya tjänster och produkter genom en lagtävling. Ett lag kan bestå av minst 1 person och max 4 personer. Hack for Sweden 2015 hålls den 14-15 mars hos Naturvårdsverket i Stockholm, och tanken är att lagen ska använda sig utav myndigheters öppna data för att skapa den bästa, mest nyskapande applikationen eller tjänsten som tydligt påvisar nyttan med myndigheternas tillgängliga informationer. Tävlingsbidraget ska kunna användas via webben, en dator eller en mobil enhet och vara en prototyp.

De som vinner erhåller en resa till Silicon Valley för hela det vinnande laget, inklusive boende, samt möjlighet att presentera det vinnande bidraget på Position 2015 som sker 17-19 mars på Stockholmsmässan. Coachning av SLU Holding tillkommer för att utveckla affärsplan för det vinnande bidraget.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: