Emma Janke, pressekreterare på Kvinna till kvinna.

Kvinna till Kvinna: Dialog grunden för vårt stöd

2014-06-02 | Emma Janke padlock

OPINION

"Vi har en nära dialog med våra partnerorganisationer" som ligger till grund för beslut om projekt och stöd, skriver Emma Janke, pressansvarig på Kvinna till kvinna, i en kort replik på Maria Hagberg och Inger Starks inlägg om barnäktenskap i Irak.

RELATERADE ARTIKLAR

2014-05-30 "Vår kritik besvaras inte"

2014-05-18 Edda Manga: Jag försvarar inte barnäktenskap

2014-05-17 Kritiken mot Kvinna till kvinna saknar grund

2014-05-16 Barnäktenskap borde förbjudas i alla FN-länder

2013-03-28 "Barnäktenskap" och migrationspolitik

Det finns många viktiga kvinnofrågor att arbeta med i Irak. Behoven är enorma. Tyvärr är det inte möjligt för oss att stödja alla viktiga projekt. Vi är självfallet tvungna att välja och ibland även välja bort. Vi har en nära dialog med våra partnerorganisationer, vilket Maria Hagberg, en av artikelförfattarna, väl känner till från sin anställning på Kvinna till Kvinna. Det är den dialogen som ligger till grund för de projekt och det stöd vi sedan ger. I övrigt hänvisar vi till vår replik som publicerades 20140517

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: