Hemtjänstupproret kräver bland annat andrum, kisspauser, slippa övervakas och få sin kompetens inkluderad i planering och beslut.

Fortsatt kamp för gemensam välfärd

2014-05-16 | FemPers padlock

EKONOMI

Att det regnade av och till under lördagen kunde inte hålla folk hemma när Välfärdsdagen som lanserades 2013 som en landsomfattande kampanj. Vårdpersonal, Nu bryter vi tystnaden, Doroteaupproret, Linje 17 mot rasism, Studenter mot rasism är några av de grupper som deltog i manifestationen på Medborgarplatsen i Stockholm.

Ny medverkande vid lördagens välfärdsmanifestation som Folkkampanjen för gemensam välvärd anordnade på Medborgarplatsen i Stockholm var Hemtjänstupproret, som höll sin första manifestation den sista januari i samband med att kampanjen lanserades på Facebook där det går att följa gruppens aktioner, argument och krav.Kampen för en gemensam välfärd fri från vinster och nedskärningar firades med artister, musik, tal och bokbord.Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: