Anna-Klara Bratt, Lotta Vilde, Alle Eriksson och Ida Ali Lindqvist.

Tribunalen invigd

2012-09-16 | FemPers padlock

INRIKES

Nu har startskottet gått för en process som ska väcka liv i den politiska debatten med ett antal skarpa feministiska förslag fram till valet 2014. Anna-Klara Bratt och Ida Ali Lindqvist från Feministiskt Perspektiv och Alle Eriksson och Lotta Vilde från Hallongrottan har välkomnat Sveriges feminister till Feministisk Tribunal.

En del praktiska frågor kring arrangemanget avhandlades under inledningen och frågan om varför utvecklades av Maria Jansson, en av de fyra redaktörerna bakom antologin som Tribunalen bygger på – Det heter feminism! 20 anspråksfulla förslag för att förändra världen.

Rival börjar fyllas på med folk.

Följ dagens händelser via Twitter och hashtagen #femtrib.

Delar av dagen kommer också att sändas via Bambuser.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: