Shit snubbar say to feminister

Snubben kommer till Tribunalen

2012-08-30 | FemPers padlock

INRIKES

Allt fler anmälningar strömmar in till Feministisk Tribunal. En av de anmälda är Snubben. Feministiskt Perspektiv sökte upp Snubben för en kommentar.

FAKTA SNUBBEN

Karaktär skapad av Bianca Kronlöf som gjort succé på nätet i flera avsnitt av Shit snubbar say..., och bland annat utsetts till veckans näthit i Sveriges radio.

Under våren medverkade Snubben i I Huvudet på Robert – En Humorshow på Dramalabbet

Bianca Kronlöf är serieteknare, konstnär, skådespelare och har tillsammans med Nina Haber och Elin Söderquist den Feministiska teatergruppen Gruppen som denna vecka spelar i Men det skulle ni aldrig våga, på Orionteatern i Stockholm.

Se också:

Shit snubbar say to mig and mina tjejkompisar

Shit snubbar say på scen

Shit snubbar say to blattar

Du har anmält dig till Feministiskt Tribunal. Hur kommer det sig?

– Asså, jag tänker typ att det är najs att pröva nya grejer – och om jag ska vara helt jävla ärlig så känns det som att ni behöver lite hjälp... så jag tänker väl att jag ska komma dit och bidra med att typ... typ såhär... reda ut lite skit helt enkelt. tänker att det blir fett! För er. Och mig med så klart.


Vad förväntar du dig?

– Jag väntar mig feminister i grupp – arga brudar och tysta killar (eller pratglada killar som vill ligga med arga brudar) – folk som man inte ser om dom är killar eller brudar, obekväma stolar, öl och snus. Tänker att ni gillar det. Jag gillar det också så.... vem vet vi kanske kan ha det as-soft.


Vad tror du att dina polare kommer tycka?

– Asså, jag har en kompis som är feminist och hon är chill liksom, eller ibland är hon ju arg och så. Ni fattar hur jag menar. så jag tänker nog inte att mina polare kommer tänka så mycket. Vi vet ju att ni finns... asså... ingen av dom vet riktigt om det här bara.. Inte jag heller riktigt. Jag vill som sagt pröva nåt nytt.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: