Torpedoes Of Truth

2011-09-16 | Helena Brors padlock 1

SPORT

"Gör Bacon av Grisen" och "kom igen grisen" var bara några urval från de scener som utspelade sig på Stockholm Wrestlinggalan. Feministiskt Perspektivs Helena Brors var på plats.

FAKTA/Stockholm Wrestlinggalan:TORPEDOES OF TRUTH

Plats:Kruthuset i Midsommarkransen

Datum: Fredagen 2 september

Inledningsmatchen gick mellan grismannen Manimal och den peruanska skräckclownen Eddie Vega. ”Gör bacon av grisen!” skanderade Vegas anhängare. ”Kom igen, grisen!” kontrade Manimals hejarklack. Trots domptrisen Ilse Edelweiss hätska befallningar förlorade mördargrisen på en backsuplex och en pinfall.

I nattens andra match konfronterade Stanislaw Dobroniak Fenix Muerte och dennes manager Master Fatzo. Efter Fenix oblyga tungkyss på PAYBACK 7 hade Stanislaw förskjutits av sin familj i Polen för att ha ”vandrat homo”. Nödgad att stanna i Sverige och utföra ROT-avdragsgilla tjänster var polacken koleriskt hämndlysten.

Såväl Stanislav som domaren fick utstå flera blöta pussattacker från både Fenix och Fatzo ända fram till Stanislaws bejublade seger.

Luchadoren Aguila Roja mötte fullblodssociopaten Dr Sadism. Matchen avbröts vid upprepade tillfällen av att Dr Sadism försökte våldta den röda örnens manager July Mayhem. Hon tog omsider på sig rollen som distraktionsmoment, vilket gav Aguila läge att rådbråka sadisten och vinna.


Okontrollerad Twisted Retard

Pimpking hade innan TORPEDOES OF TRUTH gjort gällande att Jenny Sjödin fuskat vid PAYBACK 7 och att han bara skulle fortsätta i STHLM Wrestling om han finge ett bälte. En road president Messiah Hallberg lät så Pimpking slå en kvinna ur publiken blodig och därmed skrudas med ett skärt matchbälte.

Galans hatmatch skedde mellan de gamla fienderna Steinbolt och Hank Havoc. Steinbolt vann enkelt, med största sannolikhet tack vare anabola steroider.

I nattens huvudmatch mötte Stockholmsmästaren Don Kalif Battle of Los Angeles-vinnaren El Generico. Eftersom Kalifs manager Miss Veronica inte kunde närvara lät president Hallberg den sjukligt fete och på allehanda plan instabile wrestlern Twisted Retard. Matchen gick i två omgångar.

När El Generico hade vunnit rusade han ut i det ”Olé, olé, olé, olé”-skrålande publikhavet. För att förhindra ett mord slog Messiah Hallberg under tiden sönder sin spatserkäpp på en okontrollerad Twisted Retard.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer


20110916 - Helena Brors

Beklagar de slarviga stavfelen (vilka någon annan borde ha korrigerat). Det ska självklart vara "koleriskt hämndlysten" och "Battle of Los Angeles".

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: