Feministiskt Perspektiv fick 1 500 prenumeranter på fem dagar

2010-11-04 | FemPers padlock

INRIKES

Vi hade inte vågat hoppas att det skulle gå så fort, det är därför vi startar Feministiskt Perspektiv/Försmak redan nu, säger tidningens chefredaktör Anna-Klara Bratt.


Fredagen den 15 oktober öppnade Feministiskt Perspektiv hemsidan för registrering. Öppningen hade föregåtts av en kampanj på Facebook där över 4 000 personer meddelat att de skulle delta. På måndag morgon klockan 9 hade tidningen fått 1 000 registrerade prenumeranter. Senare i veckan nåddes det första målet på 1500 prenumeranter vilket är den nedre gränsen för att söka presstöd.
– Vi hade inte vågat hoppas att det skulle gå så fort, det är därför vi startar Feministiskt Perspektiv/Försmak redan nu, säger tidningens chefredaktör Anna-Klara Bratt.
Den ordinarie utgivningen sker veckovis och inleds strax efter årsskiftet. Först då börjar prenumerationsavgiften ticka på. Fakturorna går dock ut så fort skatteverket meddelat momssatsen.
– Många har hört av sig och frågat efter sina räkningar. De vill vara med och stödja tidningen i uppstartsfasen. Det är ett välkommet stöd, säger Bratt som tror att fakturorna kommer att skickas ut de närmaste veckorna.

Verktyg


Skriv ut

Kommentarer

Du måste vara inloggad för att kunna lämna en kommentar.

annons: