Supersnippan med vänner presenterar: Superfesten!


♀♀♀ Supersnippan med vänner presenterar: SUPERFESTEN! ♀♀♀

"ÄNTLIGEN kan vi avslöja att vi har planerat en kväll för alla er Supersnippor och Supersnippan-lovers! Den 1a augusti är det nämligen dags för oss att träffas, snacka och dansa i sommarnatten!

SUPERFESTEN blir ditt feministiska vattenhål under Pride-veckan. Vi möts på Fabriken, (T) Stadshagen, för att spendera en oförglömlig natt tillsammans!

Vi kommer ha fantastiska talare samt konferencier som inviger kvällen på innergården när vi slår upp portarna 21:00! ♀♀♀ Fullständig lista på dessa personer kommer ♀♀♀ Efter det fortsätter vi in i den feministiska natten och skålar och dansar till världens grymmaste DJ’s: AMETIST, MAHOYO, CLITTER & ROMINA!

Supersnippan grundandes efter förra valet 2010. Vi var arga, ledsna och besvikna över att SD kommit in i riksdagen, men inte F!. Genom Supersnippan har vi hittat ett sätt att bidra till att sätta feminismen på den dagliga agendan. Nu är det snart dags att rösta igen och vi har chansen att låta feministerna ta plats i maktens korridorer. Det här är en feministisk kärleksfest och hela överskottet kommer att gå till F!"

BILJETT : 150 kr, följ länken nedan för att boka. (100 för studenter, arbetslösa och sjukskrivna)

ÅLDERSGRÄNS : 18 år

MEDARRANGÖR: Cherin Jouma

När: 1 augusti 2014 19:00 - 2 augusti 2014 03:00

Var: Fabriken, Strandbergsgatan 51, Stadshagen / Stockholm

Arrangör: Supersnippan