Nino Mick & Anna Jadéus + öppen scen!


"Anna Jadéus och Nino Mick gör gemensam sak mot heteronormen, i ett trettiominuter långt poetiskt och musikaliskt projekt – Nu vill vi bjuda in dig till en helkväll med fokus på queera berättelser och tjejer och transpersoner på scen! Förutom Annas och Ninos föreställning finns nämligen en öppen scen med möjlighet att framföra egen musik, poesi eller annan scenkonst.

Eventet är gratis men om du vill och kan får du gärna lägga en slant som delas solidariskt mellan de som uppträder och sköter tekniken.

ÖPPEN SCEN

Om du är tjej eller transperson är du välkommen att anmäla dig till den öppna scenen. Alla akter får 10 minuter, och du får göra precis vad du vill: visa en film, köra en låt eller spoken word, performance, teater, vad som helst!

Det finns även möjlighet att få sitt framförande filmat – Vi snackar med dig om du vill eller inte vill detta!

Vi försöker skapa ett tryggare rum och om det du vill göra på den öppna scenen berör något ämne som kan vara triggande och traumatiskt (t.ex. sexuella övergrepp, våld, ätstörningar eller något annat) så hjälper vi dig att triggervarna. Så att även de i publiken med sådana erfarenheter kan vara trygga i att bli förvarnade.

Peppa de du känner!! Mejla kontakt@ninomick.se om du är intresserad av att delta, eller har frågor.

NINO MICK & ANNA JADÉUS Nino och Anna kommer framföra konstprojektet på West Pride i Göteborg den 28:e Maj och tanken med denna kväll är att de ska testköra sin föreställning inför pubilk lite som ett genrep inför den egentliga premiären. Det är ett tvärkonstnärligt projekt med ord, ljud och bild, där Anna som musiker och Nino som poet gör gemensam sak mot heteronormen. I trettio minuter tar de upp hbtq-kamp i historien och historielösheten, hatbrott, familjer och pink washing. Det hela kommer filmas och bli till ett videoverk sedan kommer visas under West Pride dagarna i Göteborg även efter själva live-framträdandet.

Nino är scenpoet, aktivist och svensk mästare i Poetry Slam 2013.

Anna Jadéus är musiker som släppt två egenproducerade skivor på Spotify, Wake me up och Gender virus. I musiken blandas drömska och filmiska toner med en stark röst om förändring. Texterna berör såväl politik och normkritik som det allra innersta sköra i det privata rummet

MAT OCH SÅNT Det kommer finnas kaffe, te och lättare fika (veganskt) till självkostnadspris. Mejla gärna om du har allergier (speciellt sånt som är luftburet). Eventet och lokalen är alkoholfritt och drogfritt!

All kärlek / Anna & Nino"

När: 28 april 2014 17:00 - 28 april 2014 20:00

Var: STPLN (Stapelbädden), Stapelbäddsgatan 3 / Malmö

Arrangör: Nino Mick & Anna Jadéus