Det feministiska manifestet - En kärleksfest


Supervalåret är här -men inte de feministiska frågorna. Så kan det inte vara. Det vill vi ändra.

DET FEMINISTISKA MANIFESTET -EN KÄRLEKSFEST är en aktivistisk handling, en fest och en mötesplats, en visionär, dansant, revolutionär kväll och en evighet. Det Feministiska Manifestet är en samling konkreta förslag som blir en blåslampa på politikerna. Det Feministiska Manifestet är poesi och politik, är stor konst och fyllekludd. Det Feministiska Manifestet opera-skrattar högt eftersom vi inte orkar gråta mer. Det Feministiska Manifestet är berusat och nyktert. Det Feministiska Manifestet är euforiskt och helt utan verklighetsförankring. Det Feministiska Manifestet bygger på verkligheten och är mer relevant än den politik som hitintills skapat vårt samhälle.

Det Feministiska Manifestet är här för att det behövs. Det Feministiska Manifestet är här för att stanna. Det Feministiska Manifestet skapas här och nu, av er och oss och alla andra som vill vara med.

Det Feministiska Manifestet startar med kärleksfesten 7 mars. Med stolthet och kärlek kan vi nu presentera följande fantastiska medverkande: Aleksa Lundberg, Bianca och Tiffany Kronlöf, Lo Kauppi, Roxy Farhat, Ida Östensson, Anna Dahlqvist, Alle Eriksson, Anna Odell, Seher Yilmaz, Silvana Imam, Kajsa Ekis Ekman, Mian Lodalen, My Morin, Jenny Wilson, Shima Niavarani, Marit Bergman mfl. Fler namn tillkommer.

Biljetter köper du här: http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Det-Feministiska-Manifestet---En-karleksfest/

Kärlekshälsningar Torun Carrfors och Maria Sveland

Efter vår kväll på Stora Scen festar vi tillsammans med fantastiska Miss DJ på hennes klubb Zunga på Södra Bar. Kvällens biljett gäller även där. För mer info, se http://www.sodrateatern.com/sv/Program-och-biljetter/Evenemang/Klubbar-pa-Sodran/Zunga/

Kärleksfesten är ett samarrangemang mellan producenterna, ABF Stockhom samt Södra Teatern.

När: 7 mars 2014 18:00 - 8 mars 2014 00:00

Var: Södra Teatern, Mosebacke torg 1-3 / Stockholm

Arrangör: Samarr producenterna, ABF Stockholm, Södra Teatern